Dikkat...!!!

Bu sitede yer alan borsa haberleri, borsa yorumları, borsa tüyoları, canlı borsa, hisse senedi analizler ve yorumları tamamen bilgi vermek ve bilgi paylaşmak amacı ile hazırlanıp yayınlanmaktadır. Site içerisinde verilen bilgiler herhangi bir yatırım danışmanlığı veya yatırım bilgisi olarak verilmemektedir.

23 Ocak 2010 Cumartesi

İhlas Ev Aletleri A.Ş çağrı için başvuracak

İhlas Ev Aletleri İmalat ve Sanayi ve Ticaret A.Ş, Okan Tekstil hisse senetleri için satın alınan fiyat olan 0,27 YTL üzerinden zorunlu çağrıda bulunmak üzere Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yapılacağını duyurdu.

AA

İhlas Ev Aletlerinden İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketin bağlı ortaklığı İhlas Madencilik A.Ş'den gelen yazıya yer verildi.

Yazıda, 29 Ağustos 2008 tarihinde Okan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kuruluna şirketi temsilen dört üyenin, Okan Holding A.Ş'yi temsilen ise bir üyenin seçildiğinin belirtildiği kaydedildi.

Yazıda, “Bundan dolayı SPK'nın Seri:IV No:8 tebliğinin çağrıda bulunma zorunluluğu başlıklı 17. maddesi uyarınca Okan Tekstil hisse senetleri için satın aldığımız fiyat olan 0,27 YTL üzerinden zorunlu çağrıda bulunmak üzere SPK'ya başvuru yapılacaktır” ifadesinin yer aldığı vurgulandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder